0708-279898 [email protected]

Det börjar hända något!

Det börjar hända något! Jag har jobbat med miljöfrågor i över 20 år och jag har aldrig tidigare upplevt så mycket fokus på miljöfrågor både från media och från allmänhet. Det är många som vill att det ska göras något, de allra flesta faktiskt. Problemet är bara att vi ALLA måste hjälpa till och det måste ske omfattande förändringar i vårt sätt att leva. Kunskap, information och tankar om hur vårt jordklot mår sprids som aldrig förr. Under 2016 har larmrapporterna om vår miljö avlöst varandra och de flesta måste nu ha fått insikt om hur vår planet mår.
“Upplysningstiden” har pågått länge. Nu är det dags att vidta åtgärder.
Det finns mycket ny kunskap och tekniker som kan bidra till en hållbarare värld.
Min önskan inför det nya året 2017 är att det blir mer fokus på åtgärder och att vi vågar göra nya val. Att vi vågar ställa högre krav på samhället, politiker, myndigheter, företag, arbetsplatser och naturligtvis oss själva så att vi alla bidrar till de åtgärder och förändringar som behövs för få en hållbar värld.
Det är min stora övertygelse att de omfattande förändringar vi måste vidta inte kommer att leda till en försämring utan till nya möjligheter en förbättring av våra liv och en ökad livskvalité.
Gott Nytt År!